CV installatie

Een nieuwe cv-ketel aanschaffen, in het bedrijf of thuis, eens in de zoveel tijd ontkomt u er niet aan. Maar wat is de juiste ketel; te groot is zonde want overcapaciteit kost geld, maar te klein is ook geen goede keuze. Daarom is advies zo belangrijk!

Juist hierom volgen wij voor u de nieuwste ontwikkelingen. Wij weten wat technisch kan en wij weten welke nieuwe producten verkrijgbaar zijn. Wij installeren de juiste ketel voor u in 1 dag. Zo zit u slechts hooguit 1 dag zonder warm water en zonder verwarming. Ook regelen wij de nieuwe ketel correct in. Een installateur kan de nieuwe ketel op de fabrieksinstellingen laten staan, maar er is veel besparing te realiseren door de ketel af te stemmen op uw woonsituatie en wensen. En dat merkt u op uw energierekening.

Eenmaal geinstalleerd hebben ketels regelmatig onderhoud nodig. Bij het onderhoud controleren onze monteurs altijd de gasleidingen, de verbrandingsluchttoevoer en de rookgasafvoer. Voor uw veiligheid.
De rookgasafvoer is belangrijk omdat deze zorgt voor de juiste afvoer van de rookgassen. De rookgasafvoer gaat vaak even lang mee als de CV ketel zelf dus bij de vervanging van de ketel vervangen wij ook de rookgasafvoer. Een meting is daarom een belangrijk en standaard onderdeel van onze onderhoudsbeurt. Goed en regelmatig uitgevoerd onderhoud is belangrijk om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.
"De juiste ketel op de juiste plek geeft comfort en bespaart"
CV installatie 1

Heeft u vragen over een van onze diensten? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

We zijn uiteraard ook telefonisch of per mail te bereiken.